FLOW3 1.0 – PHP programiranje na višem nivou

 

izvor flow3.typo3.org
izvor flow3.typo3.org

FLOW3 će Vam pomoći da izgradite stabilnu infrastrukturu. Upravljanje objektima, upravljanje paketima, upravljanje resursima i sigurnost su osnova. Biznis logika je prepuštena individualnim paketima.

Pišite manje koda

Jednostavna kofiguracija, jasne konvencije i intuitivan API vam omogućavaju da se koncentrišete na konkretne delova Vaše aplikacije. Cilj je ipak da programirate PHP ane da pišete XML, YAML i sl.

Postignite više

Kada je projektovan FLOW3 u obzir su uzimani svi dokazani koncepti korišćeni u različitim programskim jezicima i framework paketima. Tehnike kao što su Dependency Injection i Aspect-Oriented Programming pružaju dosta mogućnosti. Ali  FLOW3 nije samo iskopirao postojeća rešenja već ih je pažljivo adaptirao na svoj način.

Beskrajne mogućnosti

FLOW3 je napravljen kao podrška za novu verziju TYPO3 CMS-a. Aplikacije bazirane na FLOW3 mogu da budu projektovane kao plugin za TYPO3 ili da kao samostalna rešenja, kompletno nezavisna od CMS-a.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" cssfile="">